Licht-aanbod

De waarde van licht

Licht is van onschatbare waarde.

Onze manier van leven, ervaren en kijken wordt voor een groot deel bepaald door licht. Voelen we ons prettig en veilig in een ruimte? Hebben we overzicht? Is er verwondering? Verandert ons gedrag?

Iedere ruimte heeft unieke eigenschappen en een belevingswaarde die door een juiste toepassing van licht versterkt kunnen worden.

Lichtontwerp

Licht en reflectie zorgen ervoor dat wij een ruimte kunnen zien en beleven. Alle objecten, materialen, kleuren en aanwezigen maken onderdeel uit van hoe we dit ervaren.
C.Light.Wise versterkt de ruimtelijke ervaring door licht in te zetten als bouwsteen van de ruimte. Groot en klein , binnen en buiten. Het ontwerp brengt licht en ruimte samen tot een vanzelfsprekend geheel.

Op de homepage staan enkele projecten.
Neem contact op als je meer wilt weten.

Presentaties en meer licht

Werken in en met het licht is prachtig. Omdat ik er blij van word om mijn passie voor en kennis over licht te delen ben ik naast ontwerpwerk ook beschikbaar om presentaties en gastlessen over licht te verzorgen. Hier heb ik in binnen- en buitenland ervaring in opgedaan.

Om studenten te inspireren met licht ben ik als licht-coach 2x betrokken geweest bij de Light Challenge (NL). In 2 opvolgende edities heb ik als jurylid innovatieve ontwerpen zien ontstaan.

Op zoek naar licht-inspiratie?
Neem contact op als je meer wilt weten.

Ambassadeur Women in Lighting

WOMEN IN LIGHTING is een inspirerend en gedreven digitaal platform dat gezicht geeft aan vrouwen die werkzaam zijn op het gebied van licht en lichtontwerp. Het is bedoeld om hun passie en prestaties te promoten.
Het gaat ook over inclusiviteit en hoe dit gunstig is voor een industrie als geheel. Daarom is ernaar gestreefd om in de ‘lichtwereld’ zoveel mogelijk situaties te creëren waarin het scenario 50:50 is.

Als ambassadeur van Women In Lighting NL vertel ik je graag wat we in Nederland doen.

Neem contact op als je meer wilt weten over WIL-NL.